Verzekeringsadviseur Amsterdam

Uw risico's zijn bij ons in de juiste handen

Home       >       Diensten      >        Verzekeringen

Verzekeringen in Amsterdam afsluiten

Bent u op zoek naar een verzekeringsadviseur in Amsterdam? De meeste verzekeringen kunt u tegenwoordig gemakkelijk online afsluiten. Maar welke verzekeringen heeft u nodig en bij welke verzekeraar profiteert u van de laagste premie. Bij het afsluiten van een verzekering komen veel vragen op u af, waardoor u door de bomen het bos niet meer ziet. Wanneer u niet goed verzekerd bent, kan dit enorme gevolgen hebben voor uw financiële situatie. Als meedenkende verzekeringsadviseur in Amsterdam helpen wij u uit de brand. Wij zorgen ervoor dat u met een gerust gevoel kunt slapen door de beste verzekeringen voor u uit te zoeken. Onze adviseurs vergelijken meer dan 10 verzekeraars en kiezen de beste voorwaarden tegen de juiste prijs. 

Met een deskundige verzekeringsadviseur in Amsterdam krijgt u de juiste ondersteuning. Wij brengen u wensen in kaart en zetten alle mogelijkheden overzichtelijk op een rijtje. Bij JMJ Advies zijn al uw particuliere verzekeringen in de juiste handen. Probleemverzekering nodig? Heeft u een rijontzegging gehad? Zijn de verzekeringen beëindigd wegens wanbetaling? Of heeft u een ander probleem met uw verzekering? Ook dan kunnen wij ervoor zorgen dat u weer een verzekering krijgt. Dat doen wij voor alle particuliere verzekeringen. Het is van belang om u goed in te dekken en de juiste verzekeringen in Amsterdam te kiezen.

Contact opnemen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op voor meer informatie of maak gelijk een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Schade melden

Direct schade melden > 

Afspraak maken

Contact opnemen

Vragen of opmerkingen? Wij staan dagelijks voor u klaar. Stuur ons een mail of bel ons.

 

Bekijk contactinformatie > 

Onze reviews op Advieskeuze.nl

"Wij waren op zoek naar onze eerste koopwoning. Zonder Dhr. Joël Plet was dit ons echt niet gelukt. Vanaf het eerste gesprek voelde het goed aan. Al onze vragen (en dat waren er een paar) werden snel en vakkundig beantwoord. Wij hadden wat obstakels maar Joël heeft het allemaal geregeld en binnen no time was de financiering binnen! Wij willen hem dan ook van harte aanbevelen!"
Tanisha en Gafiër | Hypotheek
5/5
"Ik ben echt tevreden over hoe ik ben geholpen. Joel heeft de tijd genomen om alles goed uit te leggen. Hij wist ook al mijn vragen te beantwoorden. Hij is goed bereikbaar, daardoor liep de communicatie goed. Hij is ook heel erg geduldig, terwijl ik het even niet meer zag zitten, wist hij mij toch te motiveren dat het zou lukken! Ik ben echt blij dat ik mede dankzij Joel mijn eerste huis heb kunnen kopen."
Claudia | Hypotheek
5/5
"Ik ben enorm blij met de verdiensten van Joël. Van kennismaking tot afhandeling heeft hij in elke fase goed geïnformeerd, begeleid en ondersteunt. Extra waardevol dat hij de tijd neemt om alles in begrijpelijke taal uit te leggen omdat sommige hypotheekzaken vrij complex zijn. Ik raad Joël met een dikke 10 aan, voor ieder die opzoek is naar een topadviseur van hoogstaande kwaliteiten!"
Meredith | Hypotheek
5/5