Hypotheekadviseur Diemen

Home       >       Diensten      >        Hypotheken 

Op zoek naar een hypotheekadviseur in de buurt van Diemen? Het kopen van een woning en afsluiten van een hypotheek is een van de grootste financiële beslissingen in uw leven. Door de verschillende hypotheekvormen, vele hypotheekverstrekkers en de huidige rente ziet u door de bomen het bos niet meer. Doordat er veel belangrijke factoren meespelen, van een studieschuld of een erfenis, is deskundige ondersteuning onmisbaar. 

Als onafhankelijke adviseur helpen we u met het vinden van de beste hypotheek in Diemen. Wij nemen het complexe en financiële traject uit handen, zodat u zorgeloos uw droomhuis kunt vinden. Welke hypotheek past het beste bij uw situatie? Is dit een lineaire hypotheek, een annuïteitenhypotheek of toch een maatwerk hypotheek? Wij regelen niet zomaar de hypotheek, maar we bekijken grondig welke verstrekker het beste aansluit op uw situatie en wensen. JMJ Advies vergelijkt meer dan 30 hypotheekaanbieders, zodat u altijd verzekerd bent van de beste hypotheek tegen de juiste voorwaarden.

Hypotheekadvies in Diemen

Behoefte aan deskundig hypotheekadvies in Diemen? JMJ Advies is het adres waar u terecht kunt voor hypotheekadvies en andere financiële zaken zoals verzekeringen. Zo heeft u altijd één aanspreekpunt voor het volledige traject. Wij brengen uw huidige financiële situatie in kaart en zetten alle mogelijkheden op een rijtje. 

Bent u een starter of wilt u de hypotheek verhogen of oversluiten; wij helpen u graag met het beste hypotheekadvies in Diemen. JMJ Advies ondersteunt starters, doorstromers en zelfstandig ondernemers met doordachte en gunstige financieringen. Heeft u een onafhankelijke hypotheekadviseur in de buurt van Diemen nodig? Binnen 10 minuten rijden staat u al bij ons kantoor. Neem direct contact op voor het maken van een afspraak. De koffie staat klaar.

Onze aanbieders

In 4 stappen naar uw hypotheek in Diemen

1. Vrijblijvende kennismaking

In deze fase luisteren wij graag naar uw wensen en doelen. Wij inventariseren uw situatie en gaan daarna bij akkoord aan de slag.

Verzekering adviseur

2. Zoektocht en rekenwerk

In deze fase onderzoeken wij uw mogelijkheden, maken wij de berekeningen en brengen het advies uit. Dit doen wij volledig onafhankelijk waardoor u verzekerd bent van het beste advies.

Verzekering adviseur

Let op

Wij proberen de beste hypotheek voor u te vinden en zullen u diverse voorstellen bieden. Wel krijgt u buiten de advies en bemiddelingskosten voor de hypotheek te maken met andere kosten.

  • Taxatiekosten ca € 700

  • Notariskosten ca € 950

3. Naar de bank

Nu gaan wij met de bank aan de slag om ervoor te zorgen dat uw droom werkelijkheid wordt.

4. Afsluiting

We sluiten de werkzaamheden netjes af en wensen u veel plezier met het realiseren van uw droomhuis in Diemen.

Ten alle tijden bereikbaar

Nadat uw droom werkelijkheid is geworden staan wij altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt bij ons terecht voor: Hypotheken, Vastgoedfinanciering, Verzekeringen, Kredieten, Autolease, Crowdfunding en zakelijke financieringen.

Contact opnemen

Schade melden

Direct schade melden > 

Afspraak maken

Contact opnemen

Vragen of opmerkingen? Wij staan dagelijks voor u klaar. Stuur ons een mail of bel ons. 

 

Bekijk contactinformatie >