Klantbeoordelingen

Home       >       Diensten      >        Over ons 

Onze reviews van Advieskeuze.nl

5/5
"Wij waren op zoek naar onze eerste koopwoning. Zonder Dhr. Joël Plet was dit ons echt niet gelukt. Vanaf het eerste gesprek voelde het goed aan. Al onze vragen (en dat waren er een paar) werden snel en vakkundig beantwoord. Wij hadden wat obstakels maar Joël heeft het allemaal geregeld en binnen no time was de financiering binnen! Wij willen hem dan ook van harte aanbevelen!"
Tanisha en Gafiër | Hypotheek
5/5
"Afgelopen periode werd door Joel Plet begeleid en geadviseerd bij het oversluiten van mijn hypotheek. Ik ben zeer tevreden over de adviezen die ik heb gekregen. Joel is een adviseur met veel geduld en zoekt alles goed uit in het voordeel van de klant. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en geduldige adviseur raad ik jou JMJ Advies 100% aan."
D. Mormon | Hypotheek
5/5
"Ik ben echt tevreden over hoe ik ben geholpen. Joel heeft de tijd genomen om alles goed uit te leggen. Hij wist al mijn vragen te beantwoorden. Hij is goed bereikbaar, daardoor liep de communicatie ook goed. Hij is heel erg geduldig, terwijl ik het even niet meer zag zitten, wist hij mij toch te motiveren dat het zou lukken! Ik ben echt blij dat ik mede dankzij Joel mijn eerste huis heb kunnen kopen."
Claudia | Hypotheek
5/5
"Zeer goede ervaring met de adviseur. Alles wordt per punt in details duidelijk uitgelegd en de service is goed. Ook wordt altijd snel en netjes teruggebeld of gemaild als er vragen zijn. Daarnaast houdt hij ook rekening met onze persoonlijke wensen en situatie. Vervolgens is hij zeer fijne, vriendelijke, toegankelijke man met heel veel verstand van zaken. Ten slot zijn wij 100% tevreden over de advisering. "
Nil | Hypotheek
5/5
"Joël heeft ons zeer deskundig geholpen. Tijdens een informatief gesprek heeft hij ons uitgebreid ingelicht over de mogelijkheden. Omdat onze situatie niet 'standaard' is, heeft hij zich ontzettend moeten inspannen om het gewenste resultaat te behalen. Het is duidelijk dat hij veel kennis en ervaring heeft en zijn klanten daardoor optimaal kan helpen. Ik raad het aan om met Joël in zee te gaan!"
Den Hollander | Hypotheek
5/5
"Ik ben enorm blij met de verdiensten van Joël. Van kennismaking tot de afhandeling heeft hij in elke fase goed geïnformeerd, begeleid en ondersteunt. Extra waardevol dat hij de tijd neemt om alles in begrijpelijke taal uit te leggen omdat sommige hypotheekzaken vrij complex zijn. Ik raad Joël met een dikke 10 aan, voor ieder die opzoek is naar een topadviseur van hoogstaande kwaliteiten!"
Meredith | Hypotheek
5/5
"De adviseur luistert goed en heeft daarbij goed oog voor onze mogelijkheden en voorkeuren. Hij is deskundig en doelgericht. Verder is hij evenals wijzelf goed bereikbaar en vlot; dat werkt erg prettig. Ook is hij fijn in de omgang met de nodige relativering en humor. "
Frans Smeding | Hypotheek
5/5
"Meneer Plet, geeft goede uitleg, denkt goed met je mee en houdt zich aan zijn afspraken. Kortom een hele professionele, vriendelijke en klantgerichte adviseur die zijn uiterste best voor je doet. Namens fam. Sijp, hartstikke bedankt Joel!"
Fam. Sijp | Hypotheek
5/5
"Het goed meedenken, en puur oplossing gericht werkend is wat ons heel erg goed is bevallen. Op een niveau dat niet afzwak naarmate de weken verstrijken, of spanningen toenemen. Contact is netjes, modern en meegaand met communicatie en IT technieken."
Sedric Sylvester | Hypotheek
5/5
"Joel, heeft mij geholpen met mijn financiering van mijn verhuur pand. De financiering was snel geregeld en de communicatie was goed en helder. Ik kan Joel aan een ieder aanbevelen. "
Leandro Verwey | Hypotheek
5/5
"Ik ben erg tevreden over de dienstverlening van JMJ Hypotheken & Verzekeringen. Er werd gevraagd naar mijn wensen, de mogelijkheden zijn toen duidelijk en heel eerlijk aan mij uitgelegd. Top service!"
Soraya | Hypotheek
5/5
"Joel geeft goed en adequaat advies. Hij begeleidt het proces van A tot Z en hanteert korte lijnen. Hierdoor verloopt het traject zonder zorgen en snel! Complimenten!"
Paul Ruiter | Hypotheek

Contact opnemen

Schade melden

Direct schade melden > 

Afspraak maken

Contact opnemen

Vragen of opmerkingen? Wij staan dagelijks voor u klaar. Stuur ons een mail of bel ons.