Hypotheekadviseur Mijdrecht

Home       >       Diensten      >        Hypotheken 

Deskundige hypotheekadviseur voor uw droomhuis in Mijdrecht

Op zoek naar een hypotheekadviseur in de buurt van Mijdrecht? Door de verschillende hypotheekvormen, talloze hypotheekverstrekkers en de lopende rente ziet u door de bomen het bos niet meer. Het aankopen van een woning en het afsluiten van een langdurige hypotheek is één van de belangrijkste beslissingen in uw leven. Factoren als een studieschuld of een erfenis bepalen de hoogte van uw hypotheek. Doordat er veel doorslaggevende factoren meespelen, heeft u deskundige ondersteuning nodig. Als onafhankelijke hypotheekadviseur helpen we u met het vinden van de beste hypotheek in Mijdrecht of omstreken.

Wij nemen het complexe en financiële traject uit handen, zodat u zorgeloos uw droomhuis in Mijdrecht of omstreken kunt financieren. Onze specialisten zoeken grondig uit welke hypotheek het beste bij uw situatie past. Is dit een lineaire hypotheek, een annuïteitenhypotheek of toch een maatwerk hypotheek? Wij regelen niet zomaar de hypotheek, maar we bekijken kritisch naar welke verstrekker het beste aansluit op uw situatie en wensen. JMJ Advies vergelijkt meer dan 30 hypotheekaanbieders, zodat u altijd verzekerd bent van de beste hypotheek tegen de juiste voorwaarden. Met een professionele hypotheekadviseur aan uw zijde, wordt de financiering geregeld voor uw droomhuis in Mijdrecht.

Onafhankelijke hypotheekadviseur in de buurt van Mijdrecht

Heeft u een deskundige en onafhankelijke hypotheekadviseur in Mijdrecht nodig? JMJ Advies is uw financiële adviseur waar u terecht kunt voor hypotheekadvies en andere financiële zaken zoals verzekeringen. Bij JMJ Advies heeft u altijd één contactpersoon voor het volledige traject, zodat u een vast aanspreekpunt heeft. Heeft u tussentijds vragen over uw hypotheek? Onze specialisten begeleiden u stap voor stap om uw hypotheekaanvraag tot een succes te brengen. Wij brengen uw huidige financiële situatie in kaart en zetten alle mogelijkheden voor u op een rijtje.

Bent u een starter of wilt u de hypotheek verhogen of oversluiten; wij ondersteunen u graag met het beste hypotheekadvies in Mijdrecht. JMJ Advies ondersteunt starters, doorstromers en zelfstandig ondernemers met gunstige financieringen. Heeft u een onafhankelijke hypotheekadviseur in de buurt van Mijdrecht nodig? Binnen 20 minuten rijden bent u bij ons kantoor (Amsterdam Zuidoost). Neem direct contact op voor het maken van een afspraak. De koffie staat klaar.

Onze aanbieders

In 4 stappen naar uw hypotheek in Mijdrecht

1. Vrijblijvende kennismaking

In deze fase luisteren wij graag naar uw wensen en doelen. Wij inventariseren uw situatie en gaan daarna bij akkoord aan de slag.

2. Zoektocht en rekenwerk

In deze fase onderzoeken wij uw mogelijkheden, maken wij de berekeningen en brengen het advies uit. Dit doen wij volledig onafhankelijk waardoor u verzekerd bent van het beste advies.

3. Naar de bank

Nu gaan wij met de bank aan de slag om ervoor te zorgen dat uw droom werkelijkheid wordt.

4. Afsluiting

We sluiten de werkzaamheden netjes af en wensen u veel plezier met uw droomhuis in Mijdrecht.

Ten alle tijden bereikbaar

Nadat uw droom werkelijkheid is geworden staan wij altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt bij ons terecht voor: Hypotheken, Vastgoedfinanciering, Verzekeringen, Kredieten, Autolease, Crowdfunding en zakelijke financieringen.

Let op

Wij proberen de beste hypotheek voor u te vinden en zullen u diverse voorstellen bieden. Wel krijgt u buiten de advies en bemiddelingskosten voor de hypotheek te maken met andere kosten.

  • Taxatiekosten ca € 700

  • Notariskosten ca € 950

Contact opnemen

Schade melden

Direct schade melden > 

Afspraak maken

Contact opnemen

Vragen of opmerkingen? Wij staan dagelijks voor u klaar. Stuur ons een mail of bel ons. 

 

Bekijk contactinformatie >