Meer bestedingsruimte nodig? Wij helpen!

Home       >       Diensten      >        Kredieten

Heeft u voor een langere periode meer bestedingsruimte nodig?

Heeft u voor een langere periode meer bestedingsruimte nodig? Wilt u geld lenen dat u in één keer voor een specifiek doel uitgeeft? Een nieuwe auto leasen of heeft u een zakelijke krediet nodig? Dan bent u bij ons op de juiste plaats. Met uw wensen gaan wij op zoek naar de beste aanbieding.

 

Het stappenplan

1. Vrijblijvende kennismaking

In deze fase luisteren wij graag naar uw wensen en doelen. Wij invantariseren uw situatie en gaan daarna bij akkoord aan de slag.

Verzekering adviseur

2. Zoektocht en rekenwerk

In deze fase onderzoeken wij uw mogelijkheden, maken wij de berekeningen en brengen het advies uit. Dit doen wij volledig onafhankelijk waardoor u verzekerd bent van het beste advies.

Verzekering adviseur

3. Naar de bank

Nu gaan wij met de bank aan slag.

4. Afsluiting

In deze fase tekent u de kredietovereenkomst zodat u zo snel mogelijk kunt beschikken over het geld.

Ten alle tijden bereikbaar

Nadat uw droom werkelijkheid is geworden staan wij altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt bij ons terecht voor: Hypotheken, Vastgoedfinanciering, Verzekeringen, Kredieten, Autolease, Crowdfunding en zakelijke financieringen

Contact opnemen

Schade melden

Direct schade melden > 

Afspraak maken

Contact opnemen

Vragen of opmerkingen? Wij staan dagelijks voor u klaar. Stuur ons een mail of bel ons. 

 

Bekijk contactinformatie > 

Onze reviews op Advieskeuze.nl

5/5
"Wij waren op zoek naar onze eerste koopwoning. Zonder Dhr. Joël Plet was dit ons echt niet gelukt. Vanaf het eerste gesprek voelde het goed aan. Al onze vragen (en dat waren er een paar) werden snel en vakkundig beantwoord. Wij hadden wat obstakels maar Joël heeft het allemaal geregeld en binnen no time was de financiering binnen! Wij willen hem dan ook van harte aanbevelen!"
Tanisha en Gafiër
5/5
"Afgelopen periode werd door Joel Plet begeleid en geadviseerd bij het oversluiten van mijn hypotheek. Ik ben zeer tevreden over de adviezen die ik heb gekregen. Joel is een adviseur met veel geduld en zoekt alles goed uit in het voordeel van de klant. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en geduldige adviseur raad ik jou JMJ Advies 100% aan."
D. Mormon
5/5
"Ik ben echt tevreden over hoe ik ben geholpen. Joel heeft echt de tijd genomen om alles goed uit te leggen. Hij wist ook al mijn vragen te beantwoorden. Hij is goed bereikbaar, daardoor liep de communicatie ook goed. Hij is ook heel erg geduldig, terwijl ik het even niet meer zag zitten, wist hij mij toch te motiveren dat het zou lukken! Ik ben echt blij dat ik mede dankzij Joel mijn eerste huis heb kunnen kopen."
Claudia
5/5
"Ik ben enorm blij met de verdiensten van Joël. Van kennismaking tot de afhandeling heeft hij in elke fase erg goed geïnformeerd, begeleid en ondersteunt. Extra waardevol dat hij de tijd neemt om alles in begrijpelijke taal uit te leggen omdat sommige hypotheekzaken vrij complex kunnen zijn. Ik raad Joël met een dikke 10 aan, voor ieder die opzoek is naar een topadviseur van hoogstaande kwaliteiten!"
Meredith