Hypotheekadviseur Amsterdam Noord

Uw hypotheekadviseur bij Amsterdam Noord

Op zoek naar een onafhankelijke hypotheekadviseur in de buurt van Amsterdam Noord? Door de verschillende hypotheekvormen, talloze hypotheekverstrekkers en de lopende rente ziet u door de bomen het bos niet meer. Het kopen van een woning en het afsluiten van een langdurige hypotheek is één van de belangrijkste beslissingen in uw leven. Factoren als een studieschuld of een erfenis bepalen de hoogte van uw hypotheek. Doordat er veel belangrijke factoren meespelen, heeft u deskundige ondersteuning nodig. Met een professionele hypotheekadviseur aan uw zijde, wordt de financiering geregeld voor uw droomhuis in Amsterdam Noord.

Als onafhankelijke hypotheekadviseur helpen we u met het vinden van de beste hypotheek in Amsterdam Noord. Wij nemen het complexe en financiële traject uit handen, zodat u zorgeloos uw droomhuis kunt financieren. Welke hypotheek past het beste bij uw situatie? Is dit een lineaire hypotheek, een annuïteitenhypotheek of toch een maatwerk hypotheek? Wij regelen niet zomaar de hypotheek, maar we bekijken kritisch naar welke verstrekker het beste aansluit op uw situatie en wensen. JMJ Advies vergelijkt meer dan 30 hypotheekaanbieders, zodat u altijd verzekerd bent van de beste hypotheek tegen de juiste voorwaarden.

Onafhankelijke hypotheekadviseur in de omgeving Amsterdam Noord

Heeft u een deskundige hypotheekadviseur in Amsterdam Noord nodig? JMJ Advies is de financiële adviseur waar u terecht kunt voor hypotheekadvies en andere financiële zaken zoals verzekeringen. U heeft altijd één contactpersoon voor het volledige traject en dat scheelt een hoop uitzoekwerk. Wij brengen uw huidige financiële situatie in kaart en zetten alle mogelijkheden voor u op een rijtje.

Bent u een starter of wilt u de hypotheek verhogen of oversluiten; wij helpen u graag met het beste hypotheekadvies in Amsterdam Noord. JMJ Advies ondersteunt starters, doorstromers en zelfstandig ondernemers met gunstige financieringen. Zoekt u een onafhankelijke hypotheekadviseur in Amsterdam Noord? Binnen een kwartier rijden bent u al bij ons kantoor (Amsterdam Zuidoost). Neem direct contact op voor het maken van een afspraak. De koffie staat klaar.

Onze aanbieders

In 4 stappen naar uw hypotheek in Amsterdam Noord

1. Vrijblijvende kennismaking

In deze fase luisteren wij graag naar uw wensen en doelen. Wij inventariseren uw situatie en gaan daarna bij akkoord aan de slag.

2. Zoektocht en rekenwerk

In deze fase onderzoeken wij uw mogelijkheden, maken wij de berekeningen en brengen het advies uit. Dit doen wij volledig onafhankelijk waardoor u verzekerd bent van het beste advies.

3. Naar de bank

Nu gaan wij met de bank aan de slag om ervoor te zorgen dat uw droom werkelijkheid wordt.

4. Afsluiting

We sluiten de werkzaamheden netjes af en wensen u veel plezier met het realiseren van uw droomhuis in Amsterdam Noord.

Ten alle tijden bereikbaar

Nadat uw droom werkelijkheid is geworden staan wij altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt bij ons terecht voor: Hypotheken, Vastgoedfinanciering, Verzekeringen, Kredieten, Autolease, Crowdfunding en zakelijke financieringen.

Let op

Wij proberen de beste hypotheek voor u te vinden en zullen u diverse voorstellen bieden. Wel krijgt u buiten de advies en bemiddelingskosten voor de hypotheek te maken met andere kosten.

  • Taxatiekosten ca € 700

  • Notariskosten ca € 950

Contact opnemen

Schade melden

Direct schade melden > 

Afspraak maken

Contact opnemen

Vragen of opmerkingen? Wij staan dagelijks voor u klaar. Stuur ons een mail of bel ons. 

 

Bekijk contactinformatie > 

Onze reviews op Advieskeuze.nl

5/5
"Wij waren op zoek naar onze eerste koopwoning. Zonder Dhr. Joël Plet was dit ons echt niet gelukt. Vanaf het eerste gesprek voelde het goed aan. Al onze vragen (en dat waren er een paar) werden snel en vakkundig beantwoord. Wij hadden wat obstakels maar Joël heeft het allemaal geregeld en binnen no time was de financiering binnen! Wij willen hem dan ook van harte aanbevelen!"
Tanisha en Gafiër | Hypotheek
5/5
"Ik ben echt tevreden over hoe ik ben geholpen. Joel heeft de tijd genomen om alles goed uit te leggen. Hij wist ook al mijn vragen te beantwoorden. Hij is goed bereikbaar, daardoor liep de communicatie goed. Hij is ook heel erg geduldig, terwijl ik het even niet meer zag zitten, wist hij mij toch te motiveren dat het zou lukken! Ik ben echt blij dat ik mede dankzij Joel mijn eerste huis heb kunnen kopen."
Claudia | Hypotheek
5/5
"Ik ben enorm blij met de verdiensten van Joël. Van kennismaking tot afhandeling heeft hij in elke fase goed geïnformeerd, begeleid en ondersteunt. Extra waardevol dat hij de tijd neemt om alles in begrijpelijke taal uit te leggen omdat sommige hypotheekzaken vrij complex zijn. Ik raad Joël met een dikke 10 aan, voor ieder die opzoek is naar een topadviseur van hoogstaande kwaliteiten!"
Meredith | Hypotheek