Onroerend goed financieren

Home       >       Diensten      >        Vastgoedfinancieringen

Onroerend goed laten financieren?

Heeft u een specialist nodig om uw onroerend goed te financieren? Bij het aankopen van een nieuw bedrijfspand, winkelruimte of kantoor is een zakelijke vastgoedfinanciering onmisbaar. Met een sterke financiering heeft u de mogelijkheid om zakelijk vastgoed aan te kopen of te herfinancieren. Omdat het financieren van onroerend goed een tijdrovende en complex proces is, heeft u een expert nodig die thuis is in vastgoedfinancieringen. Wij geven u een onafhankelijk advies dat volledig is afgestemd op uw persoonlijke situatie. 

Wilt u graag beleggen in een appartement, horecapand of commercieel vastgoed? Dan is het achterhalen van de maximale leensom en de beste voorwaarden de volgende stap. Welke financieringsvorm het beste bij u past, hangt af van het doel wat u voor ogen heeft. Gaat u een bestaande pand renoveren voor verhuur of staat het bouwen van nieuw bedrijfspand op de planning?

Onroerend goed financieren
Financieren zakelijk vastgoed

Financieren van zakelijk vastgoed

Om onroerend goed te financieren, spelen meerdere factoren een belangrijke rol. Denk hierbij aan het adres van het object, uw financiële bedrijfsachtergrond en de huidige marktwaarde. Onze vastgoedspecialisten kennen de markt als geen ander en hebben nauw contact met banken en kredietverstrekkers. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe financiers denken en wat zij van u verwachten. Dat zorgt ervoor dat we snel en efficiënt kunnen handelen. 

Van het uitzoeken van de beste hypotheekvorm tot de aanvraag bij de bank, onroerend goed financieren vraagt veel tijd en de juiste kennis. JMJ Advies neemt de volledig vastgoedfinanciering uit handen, zodat u zich richt op andere werkzaamheden. Bij JMJ advies kunt u terecht voor vastgoedfinancieringen voor de belegging en handel in vastgoed en projectontwikkeling. Ook voor de grotere vastgoedportefeuilles bent u aan het juiste adres. Neem direct contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Onroerend goed financieren in 4 stappen

1. Vrijblijvende kennismaking

In deze fase luisteren wij graag naar uw wensen en doelen. Wij inventariseren uw situatie en gaan daarna bij akkoord aan de slag.

2. Zoektocht en rekenwerk

In deze fase bepalen wij of u een professionele belegger of starter bent. Onderzoeken wij u mogelijkheden, maken wij de berekeningen en brengen het advies uit.

3. Naar de bank

Nu gaan wij met de bank aan de slag om uw onroerend goed te financieren.

4. Afsluiting

We sluiten de werkzaamheden netjes af en wensen u veel plezier met uw vastgoedfinanciering.

Ten alle tijden bereikbaar

Nadat uw droom werkelijkheid is geworden staan wij altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt bij ons terecht voor: Hypotheken, Vastgoedfinanciering, Verzekeringen, Kredieten, Autolease, Crowdfunding en zakelijke financieringen

Onze aanbieders

Contact opnemen

Schade melden

Direct schade melden > 

Afspraak maken

Contact opnemen

Vragen of opmerkingen? Wij staan dagelijks voor u klaar. Stuur ons een mail of bel ons. 

 

Bekijk contactinformatie >