Wie zijn wij?

Met ruim 20 jaar ervaring in huis en het belang van de klant op het oog, zetten wij graag onze expertise in om uw wens uit te laten komen.

Home       >       Diensten      >        Over ons 

Het bedrijf in het kort

Wij zijn gespecialiseerd in het geven van advies voor hypotheken, vastgoedfinancieringen, verzekeringen, kredieten en leningen. Met ruim 20 jaar ervaring in huis en het belang van de klant op het oog, zetten wij graag onze expertise in om uw wens uit te laten komen.

Onze adviseur Joël Plet

“Als 15 jarige jongen heb ik mijn eerste meters gemaakt in de financiele dienstverlening. Van administratief medewerker, binnendienst hypotheken, adviseur hypotheken en kredieten, teamleider hypotheekacceptatie en accountmanager vastgoedfinancieringen ben ik terug bij waar ik mij het meeste thuis voel. Dichtbij de klant!

Door mijn jarenlange ervaring als bankman weet ik hoe de banken denken waardoor ik in bijna alle situaties wel een passende oplossing kan bieden. Mijn aanpak is persoonlijk, adequaat, creatief en duidelijk. In het voortraject verzamel ik graag zoveel mogelijk informatie, zodat u snel weet waar u aan toe bent.”

Onze aanbieders

Contact opnemen

Schade melden

Direct schade melden > 

Afspraak maken

Contact opnemen

Vragen of opmerkingen? Wij staan dagelijks voor u klaar. Stuur ons een mail of bel ons.

 

Onze reviews op Advieskeuze.nl

5/5
"Wij waren op zoek naar onze eerste koopwoning. Zonder Dhr. Joël Plet was dit ons echt niet gelukt. Vanaf het eerste gesprek voelde het goed aan. Al onze vragen (en dat waren er een paar) werden snel en vakkundig beantwoord. Wij hadden wat obstakels maar Joël heeft het allemaal geregeld en binnen no time was de financiering binnen! Wij willen hem dan ook van harte aanbevelen!"
Tanisha en Gafiër | Hypotheek
5/5
"Ik ben echt tevreden over hoe ik ben geholpen. Joel heeft de tijd genomen om alles goed uit te leggen. Hij wist ook al mijn vragen te beantwoorden. Hij is goed bereikbaar, daardoor liep de communicatie goed. Hij is ook heel erg geduldig, terwijl ik het even niet meer zag zitten, wist hij mij toch te motiveren dat het zou lukken! Ik ben echt blij dat ik mede dankzij Joel mijn eerste huis heb kunnen kopen."
Claudia | Hypotheek
5/5
"Ik ben enorm blij met de verdiensten van Joël. Van kennismaking tot afhandeling heeft hij in elke fase goed geïnformeerd, begeleid en ondersteunt. Extra waardevol dat hij de tijd neemt om alles in begrijpelijke taal uit te leggen omdat sommige hypotheekzaken vrij complex zijn. Ik raad Joël met een dikke 10 aan, voor ieder die opzoek is naar een topadviseur van hoogstaande kwaliteiten!"
Meredith | Hypotheek