Dé specialist op het gebied van vastgoedfinancieringen

Home       >       Diensten      >        Vastgoedfinancieringen

Beleggen in commercieel vastgoed?

Wilt u graag beleggen in een appartement, woning of commercieel vastgoed? Het aanvragen van een vastgoedfinanciering roept een hoop vragen op. Hoeveel kunt u lenen? Waar krijgt u de beste voorwaarden?

Wij geven u een onafhankelijk advies dat is afgestemd op uw persoonlijke situatie. Door onze jarenlange ervaring weten wij hoe financiers denken en wat zij van u verwachten. Dat zorgt ervoor dat we snel en efficiënt kunnen handelen. U kunt bij ons terecht voor vastgoedfinancieringen voor de belegging en handel in vastgoed, projectontwikkeling maar ook voor grotere vastgoedportefeuilles.

Verzekering adviseur Amsterdam
Video afspelen

Het stappenplan voor uw vastgoedfinanciering

1. Vrijblijvende kennismaking

In deze fase luisteren wij graag naar uw wensen en doelen. Wij inventariseren uw situatie en gaan daarna bij akkoord aan de slag.

2. Zoektocht en rekenwerk

In deze fase bepalen wij of u een professionele belegger of starter bent. Onderzoeken wij u mogelijkheden, maken wij de berekeningen en brengen het advies uit.

3. Naar de bank

Nu gaan wij met de bank aan de slag om ervoor te zorgen dat uw droom werkelijkheid wordt.

4. Afsluiting

We sluiten de werkzaamheden netjes af en wensen u veel plezier met uw investering.

Ten alle tijden bereikbaar

Nadat uw droom werkelijkheid is geworden staan wij altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt bij ons terecht voor: Hypotheken, Vastgoedfinanciering, Verzekeringen, Kredieten, Autolease, Crowdfunding en zakelijke financieringen

Onze aanbieders

Contact opnemen

Schade melden

Direct schade melden > 

Afspraak maken

Contact opnemen

Vragen of opmerkingen? Wij staan dagelijks voor u klaar. Stuur ons een mail of bel ons. 

 

Bekijk contactinformatie > 

Onze reviews op Advieskeuze.nl

5/5
"Wij waren op zoek naar onze eerste koopwoning. Zonder Dhr. Joël Plet was dit ons echt niet gelukt. Vanaf het eerste gesprek voelde het goed aan. Al onze vragen (en dat waren er een paar) werden snel en vakkundig beantwoord. Wij hadden wat obstakels maar Joël heeft het allemaal geregeld en binnen no time was de financiering binnen! Wij willen hem dan ook van harte aanbevelen!"
Tanisha en Gafiër
5/5
"Afgelopen periode werd door Joel Plet begeleid en geadviseerd bij het oversluiten van mijn hypotheek. Ik ben zeer tevreden over de adviezen die ik heb gekregen. Joel is een adviseur met veel geduld en zoekt alles goed uit in het voordeel van de klant. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en geduldige adviseur raad ik jou JMJ Advies 100% aan."
D. Mormon
5/5
"Ik ben echt tevreden over hoe ik ben geholpen. Joel heeft echt de tijd genomen om alles goed uit te leggen. Hij wist ook al mijn vragen te beantwoorden. Hij is goed bereikbaar, daardoor liep de communicatie ook goed. Hij is ook heel erg geduldig, terwijl ik het even niet meer zag zitten, wist hij mij toch te motiveren dat het zou lukken! Ik ben echt blij dat ik mede dankzij Joel mijn eerste huis heb kunnen kopen."
Claudia
5/5
"Ik ben enorm blij met de verdiensten van Joël. Van kennismaking tot de afhandeling heeft hij in elke fase erg goed geïnformeerd, begeleid en ondersteunt. Extra waardevol dat hij de tijd neemt om alles in begrijpelijke taal uit te leggen omdat sommige hypotheekzaken vrij complex kunnen zijn. Ik raad Joël met een dikke 10 aan, voor ieder die opzoek is naar een topadviseur van hoogstaande kwaliteiten!"
Meredith