Vastgoedfinanciering

Home       >       Diensten      >        Vastgoedfinancieringen

Vastgoedfinanciering aanvragen

Wilt u beleggen in een winkelruimte, woning of commercieel vastgoed? Met een vastgoedfinanciering kunt u (zakelijk) vastgoed aankopen of herfinancieren. U leent als het ware geld om vastgoed zoals een bedrijfspand of appartement te financieren. Maar een vastgoedfinanciering komt ook van pas wanneer u als bedrijf wilt verhuizen naar een ander bedrijfspand. Het is van belang dat de financiering volledig bij uw wensen en financiële mogelijkheden past. Aangezien iedere situatie een andere aanpak vereist, is een vastgoedfinanciering altijd maatwerk.

Omdat het aanvragen van een vastgoedfinanciering veel vragen oproept, heeft u een ervaren partij nodig. JMJ Advies heeft ruim 20 jaar ervaring in de vastgoedwereld. Met een specialistisch team ondersteunen we bedrijven en particulieren bij hun financiering. Doordat u altijd een expert aan uw zijde heeft, heeft u zo min mogelijk omkijken. Hoeveel kunt u lenen en waar krijgt u de beste voorwaarden? Onze specialisten begeleiden u stap voor stap in het proces, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wat uw situatie ook is, onze adviseurs helpen u graag met het in kaart brengen van alle financieringsmogelijkheden.

Maatwerk voor uw vastgoedfinanciering

Er zijn verschillende vormen van vastgoedfinanciering beschikbaar, van een annuïteitenhypotheek tot een lineaire hypotheek. Welke vorm bij u past, is afhankelijk van meerdere factoren. Denk aan het type vastgoed dat u gaat financieren, het gewenste bedrag en looptijd van de financiering. Wij geven u een onafhankelijk advies dat is afgestemd op uw persoonlijke situatie. 

Door onze jarenlange ervaring weten wij hoe financiers denken en wat zij van u verwachten. Dat zorgt ervoor dat we snel en efficiënt kunnen handelen. U kunt bij ons terecht voor een vastgoedfinanciering voor de belegging en handel in vastgoed, projectontwikkeling, maar ook voor grotere vastgoedportefeuilles.

Bent u op zoek naar deskundig advies en de beste inrichting van uw zakelijke vastgoedfinanciering of verhuurhypotheek? En zoekt u een betrouwbare partner die snel met duidelijke voorstellen komt? Wij nodigen u graag uit voor een kennismaking. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Het stappenplan voor uw vastgoedfinanciering

1. Vrijblijvende kennismaking

In deze fase luisteren wij graag naar uw wensen en doelen. Waar heeft u een vastgoedfinanciering voor nodig? Wij inventariseren uw situatie en gaan daarna bij akkoord aan de slag.

2. Zoektocht en rekenwerk

In deze fase bepalen wij of u een professionele belegger of starter bent. Wij onderzoeken de mogelijkheden, maken de berekeningen en brengen het advies uit.

3. Naar de bank

Nu gaan wij met de bank aan de slag om ervoor te zorgen dat uw vastgoedfinanciering werkelijkheid wordt.

4. Afsluiting

We sluiten de werkzaamheden netjes af en wensen u veel succes met uw vastgoedfinanciering.

Ten alle tijden bereikbaar

Nadat uw droom werkelijkheid is geworden staan wij altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.

Contact opnemen

Schade melden

Direct schade melden > 

Afspraak maken
Contact opnemen

Vragen of opmerkingen? Wij staan dagelijks voor u klaar. Stuur ons een mail of bel ons. 

Bekijk contactinformatie > 

Onze reviews op Advieskeuze.nl

5/5
"Wij waren op zoek naar onze eerste koopwoning. Zonder Dhr. Joël Plet was dit ons echt niet gelukt. Vanaf het eerste gesprek voelde het goed aan. Al onze vragen (en dat waren er een paar) werden snel en vakkundig beantwoord. Wij hadden wat obstakels maar Joël heeft het allemaal geregeld en binnen no time was de financiering binnen! Wij willen hem dan ook van harte aanbevelen!"
Tanisha en Gafiër | Hypotheek
5/5
"Ik ben echt tevreden over hoe ik ben geholpen. Joel heeft de tijd genomen om alles goed uit te leggen. Hij wist ook al mijn vragen te beantwoorden. Hij is goed bereikbaar, daardoor liep de communicatie goed. Hij is ook heel erg geduldig, terwijl ik het even niet meer zag zitten, wist hij mij toch te motiveren dat het zou lukken! Ik ben echt blij dat ik mede dankzij Joel mijn eerste huis heb kunnen kopen."
Claudia | Hypotheek
5/5
"Ik ben enorm blij met de verdiensten van Joël. Van kennismaking tot afhandeling heeft hij in elke fase goed geïnformeerd, begeleid en ondersteunt. Extra waardevol dat hij de tijd neemt om alles in begrijpelijke taal uit te leggen omdat sommige hypotheekzaken vrij complex zijn. Ik raad Joël met een dikke 10 aan, voor ieder die opzoek is naar een topadviseur van hoogstaande kwaliteiten!"
Meredith | Hypotheek

Onze aanbieders