Financieel adviseur Amstelveen

Home       >       Diensten      >        Hypotheken 

Onafhankelijke en persoonlijke financieel adviseur in Amstelveen

Bent u op zoek naar een onafhankelijke financieel adviseur in Amstelveen? Eenvoudig financiële zaken kunt u in de meeste gevallen zelf regelen, van het afsluiten van een inboedelverzekering tot het openen van een spaarrekening. Maar als het gaat om ingewikkelde producten zoals hypotheken, kredieten en levensverzekeringen, is het verstandig om een ervaren financieel adviseur in te schakelen. Dit soort producten hebben grote gevolgen voor uw financiële situatie.

Om u goed om weg te helpen en zorgeloos een financiering aan te gaan, staan de adviseurs van JMJ Advies voor u klaar. Met een deskundige financieel adviseur aan uw zijde, heeft u altijd een aanspreekpunt voor grotere financiële keuzes. Wij ondersteunen u met het maken van de juiste keuzen, zodat u op de lange termijn veel profijt heeft van uw financiering. Als verstrekkers van financieel advies in Amstelveen, begrijpen we heel goed dat uw persoonlijke situatie een grote rol speelt. Omdat iedere situatie anders is, bieden we altijd maatwerk aan. Onze adviseurs helpen u graag uw wensen en mogelijkheden in kaart te brengen.

Voor consumenten en ondernemers

U wilt bijvoorbeeld een huis in Amstelveen kopen, maar de zwaar overspannen woningmarkt werkt niet in uw voordeel? Of u bent op zoek naar de beste verzekeringen, maar u weet niet waar u moet beginnen? Wanneer uw wensen duidelijk zijn, zetten wij een financiële planning op die volledig is afgestemd op uw persoonlijke situatie. Bij JMJ Advies heeft u altijd één contactpersoon voor het volledige traject, zodat u een vast aanspreekpunt heeft.

Heeft u tussentijds vragen over uw financiering? Onze specialisten begeleiden u stap voor stap om uw financiering tot een succes te brengen. JMJ Advies ondersteunt starters, doorstromers en zelfstandig ondernemers met gunstige financieringen. Ons kantoor is gevestigd is Amsterdam-Zuidoost, waar onze financiële adviseurs u graag voorzien van deskundig advies. Maar ook voor de omliggende plaatsen Amstelveen, Abcoude, Weesp en Muiden ondersteunen we consumenten en ondernemers. Heeft u een financieel adviseur in Amstelveen nodig? Neem direct contact op voor het maken van een afspraak. De koffie staat klaar.

Onze aanbieders

In 4 stappen naar uw financiering in Amstelveen

1. Vrijblijvende kennismaking

In deze kennismakingsfase luisteren wij graag naar uw wensen en doelen. Wij inventariseren uw financiële situatie en bij akkoord gaan wij direct aan de slag.

2. Zoektocht en rekenwerk

In deze fase onderzoeken wij uw mogelijkheden, maken wij de berekeningen en brengen het advies uit. Dit doen wij volledig onafhankelijk, zodat u verzekerd bent van het beste advies.

3. Naar de bank

Nu gaan wij met de bank of verzekering aan de slag om ervoor te zorgen dat uw financiering werkelijkheid wordt.

4. Afsluiting

We sluiten de werkzaamheden netjes af en wensen u veel plezier met uw financiering.

Let op

Wij proberen de beste hypotheek voor u te vinden en zullen u diverse voorstellen bieden. Wel krijgt u buiten de advies en bemiddelingskosten voor de hypotheek te maken met andere kosten.

  • Taxatiekosten ca € 700

  • Notariskosten ca € 950

Contact opnemen

Schade melden

Direct schade melden > 

Afspraak maken

Contact opnemen

Vragen of opmerkingen? Wij staan dagelijks voor u klaar. Stuur ons een mail of bel ons. 

 

Bekijk contactinformatie >