Commercieel vastgoed financiering

Home       >       Diensten      >        Vastgoedfinancieringen

Commercieel vastgoed laten financieren?

Heeft u een deskundige adviseur nodig om uw commercieel vastgoed te financieren? Bij het aankopen van een nieuw bedrijfspand, winkelruimte of kantoor is een zakelijke vastgoedfinanciering onmisbaar. Met een stabiele vastgoedfinanciering heeft u de mogelijkheid om zakelijk vastgoed aan te kopen of te herfinancieren. Omdat een financiering van commercieel vastgoed een tijdrovend en complex proces is, heeft u een expert nodig die thuis is in vastgoed financieringen.

 JMJ Advies voorziet u van een onafhankelijk advies dat volledig is afgestemd op uw financiële situatie. Welke financieringsvorm het beste bij u past, hangt af van het doel wat u voor ogen heeft. Gaat u een bestaand pand renoveren voor verhuur of staat het bouwen van nieuw winkelpand op de planning? 

Commercieel vastgoed financiering​
Financieren zakelijk vastgoed

Financieren van commercieel vastgoed

Om commercieel vastgoed te financieren, spelen meerdere factoren een prominente rol. Denk aan de locatie van het pand, uw financiële achtergrond en de huidige marktwaarde. Onze specialisten kennen de markt als geen ander en hebben nauw contact met banken en kredietverstrekkers. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe financiers denken. Dit zorgt ervoor dat we snel en efficiënt kunnen handelen, zodat uw vastgoedfinanciering voorspoedig verloopt. Omdat er meerdere kapers op de kust zijn, biedt onze snelle communicatie de uitkomst.

Van het uitzoeken van de beste hypotheekvorm tot de aanvraag bij de bank, een commercieel vastgoed financiering vraagt kostbare tijd en relevante marktkennis. JMJ Advies neemt uw vastgoedfinanciering uit handen, zodat u zich richt op andere zaken. Bij JMJ advies kunt u terecht voor vastgoedfinancieringen voor de belegging en handel in vastgoed en projectontwikkeling. Neem direct contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Uw commercieel vastgoed financiering in 4 stappen

1. Vrijblijvende kennismaking

In deze fase luisteren wij graag naar uw wensen en doelen. Wij inventariseren uw situatie en gaan daarna bij akkoord aan de slag.

2. Zoektocht en rekenwerk

In deze fase bepalen wij of u een professionele belegger of starter bent. Onderzoeken wij u mogelijkheden, maken wij de berekeningen en brengen het advies uit.

3. Naar de bank

Nu gaan wij met de bank aan de slag om uw onroerend goed te financieren.

4. Afsluiting

We sluiten de werkzaamheden netjes af en wensen u veel plezier met uw financiering.

Ten alle tijden bereikbaar

Nadat uw droom werkelijkheid is geworden staan wij altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt bij ons terecht voor: Hypotheken, Vastgoedfinanciering, Verzekeringen, Kredieten, Autolease, Crowdfunding en zakelijke financieringen.

Onze aanbieders

Contact opnemen

Schade melden

Direct schade melden > 

Afspraak maken

Contact opnemen

Vragen of opmerkingen? Wij staan dagelijks voor u klaar. Stuur ons een mail of bel ons. 

 

Bekijk contactinformatie >