Hypotheekadviseur Amstelveen

Home       >       Diensten      >        Hypotheken 

Op zoek naar een onafhankelijke hypotheekadviseur in de buurt van Amstelveen? Door de verschillende hypotheekvormen, talloze hypotheekverstrekkers en de lopende rente ziet u door de bomen het bos niet meer. Het kopen van een woning en het afsluiten van een langdurige hypotheek is één van de belangrijkste beslissingen in uw leven. Factoren als een studieschuld of een erfenis bepalen de hoogte van uw hypotheek. Doordat er veel factoren meespelen, heeft u deskundige ondersteuning nodig. 

Als ervaren hypotheekadviseur helpen we u met het vinden van de beste hypotheek in Amstelveen. Wij nemen het complexe en financiële traject uit handen, zodat u zorgeloos uw droomhuis kunt financieren. Welke hypotheek past het beste bij uw situatie? Is dit een lineaire hypotheek, een annuïteitenhypotheek of toch een maatwerk hypotheek? Wij regelen niet zomaar de hypotheek, maar we bekijken kritisch naar welke verstrekker het beste aansluit op uw situatie en wensen. JMJ Advies vergelijkt meer dan 30 hypotheekaanbieders, zodat u altijd verzekerd bent van de beste hypotheek tegen de juiste voorwaarden.

Onafhankelijke hypotheekadviseur in Amstelveen

Heeft u een deskundige hypotheekadviseur in Amstelveen nodig? JMJ Advies is de ervaren financiële adviseur waar u terecht kunt voor hypotheekadvies en andere financiële zaken zoals verzekeringen. U heeft altijd één contactpersoon voor het volledige traject en dat scheelt een hoop uitzoekwerk. Wij brengen uw huidige financiële situatie in kaart en zetten alle mogelijkheden voor u op een rijtje.

Bent u een starter of wilt u de hypotheek verhogen of oversluiten; wij ondersteunen u graag met het beste hypotheekadvies in Amstelveen. JMJ Advies ondersteunt starters, doorstromers en zelfstandig ondernemers met gunstige financieringen. Heeft u een onafhankelijke hypotheekadviseur in Amstelveen nodig? Neem direct contact op voor het maken van een afspraak. De koffie staat klaar.

Onze aanbieders

In 4 stappen naar uw hypotheek in Amstelveen

1. Vrijblijvende kennismaking

In deze fase luisteren wij graag naar uw wensen en doelen. Wij inventariseren uw situatie en gaan daarna bij akkoord aan de slag.

Verzekering adviseur

2. Zoektocht en rekenwerk

In deze fase onderzoeken wij uw mogelijkheden, maken wij de berekeningen en brengen het advies uit. Dit doen wij volledig onafhankelijk waardoor u verzekerd bent van het beste advies.

Verzekering adviseur

Let op

Wij proberen de beste hypotheek voor u te vinden en zullen u diverse voorstellen bieden. Wel krijgt u buiten de advies en bemiddelingskosten voor de hypotheek te maken met andere kosten.

  • Taxatiekosten ca € 700

  • Notariskosten ca € 950

3. Naar de bank

Nu gaan wij met de bank aan de slag om ervoor te zorgen dat uw droom werkelijkheid wordt.

4. Afsluiting

We sluiten de werkzaamheden netjes af en wensen u veel plezier met het realiseren van uw droomhuis in Amstelveen.

Ten alle tijden bereikbaar

Nadat uw droom werkelijkheid is geworden staan wij altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt bij ons terecht voor: Hypotheken, Vastgoedfinanciering, Verzekeringen, Kredieten, Autolease, Crowdfunding en zakelijke financieringen.

Contact opnemen

Schade melden

Direct schade melden > 

Afspraak maken

Contact opnemen

Vragen of opmerkingen? Wij staan dagelijks voor u klaar. Stuur ons een mail of bel ons. 

 

Bekijk contactinformatie >