Uw hypotheekadviseur in Amsterdam

voor alle soorten hypotheken

Home       >       Diensten      >        Hypotheken 

Onafhankelijke hypotheekadviseur in de regio Amsterdam

Heeft u een mooie woning op het oog? Dan wilt u de maximale hoogte van uw hypotheek weten. Met een onafhankelijke hypotheekadviseur in Amsterdam heeft u altijd een expert aan uw zijde. Het aankopen van een woning en het afsluiten van een hypotheek is één van de grootste financiële beslissingen in uw leven. Een hypotheek afsluiten doet u niet zomaar, u wilt 100% zekerheid hebben dat u de beste keuze maakt. U kiest immers voor een hypotheek voor een langere periode. 

Er zijn veel factoren die invloed hebben op uw hypotheek zoals werkloosheid, studieschuld of een erfenis. Voor het aanvragen van een hypotheek moet u de juiste marktkennis en documentatie verzamelen. Dit vraagt veel tijd en energie en de kans bestaat dat u iets belangrijks over het hoofd ziet. Om de beste hypotheek te vinden, is deskundige ondersteuning noodzakelijk.

JMJ Advies is uw hypotheekadviseur in de regio Amsterdam. Dit betekent dat we iedereen in de regio ondersteunen met financieel advies. Woont u in Abcoude, Amsterdam Zuid of Amstelveen? Ons kantoor is gevestigd in Amsterdam-Zuidoost en heel goed te bereiken met de auto of openbaar vervoer.

Uw hypotheek van A tot Z geregeld

Wij nemen het gehele financiële traject uit handen, zodat u zorgeloos uw droomhuis in Amsterdam of omstreken kunt financieren. Onze hypotheekspecialisten zoeken grondig uit welke hypotheek het beste bij uw financiële situatie past. Is dit een lineaire hypotheek of een annuïteitenhypotheek? Wij regelen niet zomaar de hypotheek, maar we bekijken kritisch welke verstrekker het beste aansluit op uw situatie. JMJ Advies vergelijkt meer dan 30 aanbieders, zodat u verzekerd bent van de beste hypotheek tegen de juiste voorwaarden. 

Bij JMJ Advies heeft u altijd één contactpersoon voor het volledige traject. Heeft u tussentijds vragen over uw hypotheek? Onze specialisten begeleiden u stap voor stap om uw financiering tot een succes te brengen. JMJ Advies ondersteunt starters, doorstromers en zelfstandig ondernemers met gunstige financieringen. Heeft u een hypotheekadviseur in Amsterdam nodig? Neem direct contact op.

Waarom een hypotheekadviseur in Amsterdam:

  1. Helpt u bij het nemen van belangrijke beslissingen.
  2. Kijkt verder dan alleen de rente.
  3. Neemt het papierwerk uit handen.
  4. Staat altijd klaar voor tussentijds advies.

Welke soorten hypotheken zijn er?

Er zijn vele soorten hypotheken, JMJ Advies in Amsterdam is ervaren met alle soorten hypotheken en kan u goed informeren en adviseren. Onderstaand treft u de meest voorkomende hypotheken.

  • Groen- en verduurzaamhypotheek: koopt u een milieuvriendelijke en duurzame nieuwbouwwoning? Gaat u voor een energiezuiniger huis, maar wilt of kunt u de energiebesparende maatregelen niet met eigen geld betalen? De groen- en verduurzaamhypotheek is speciaal voor dit soort doeleinden.
  • Annuïteitenhypotheek: een annuïteitenhypotheek is een hypotheek waarbij de maandelijkse som van rente plus aflossing gelijk blijft, gedurende de rentevaste periode. Op de einddatum is de gehele hypotheek afgelost.
  • Lineaire hypotheek: een lineaire hypotheek is een hypotheek waarbij u gedurende de looptijd elke maand hetzelfde bedrag aflost. U lost uw lineaire hypotheek dus gelijkmatig af. Het bedrag dat u aflost, hangt af van de hoogte van de hoofdsom en de looptijd van de hypotheek.
  • Aflossingsvrije hypotheek: bij een aflossingsvrije hypotheek bent u gedurende de looptijd niet verplicht om af te lossen. Op de einddatum lost u in één keer de hele lening af. Tijdens de looptijd betaalt u alleen rente over de hypotheekschuld.

Wij vergelijken meer dan 30 hypotheekaanbieders voor u, zodat u altijd verzekerd bent van de beste hypotheek tegen de juiste prijs en voorwaarden. Volledig onafhankelijk advies!

Onze hypotheekaanbieders

In 4 stappen uw hypotheek geregeld

1. Vrijblijvende kennismaking

In deze fase luisteren wij graag naar uw wensen en doelen. Wij inventariseren uw situatie en gaan daarna bij akkoord aan de slag.

2. Zoektocht en rekenwerk

In deze fase onderzoeken wij uw mogelijkheden, maken wij de berekeningen en brengen het advies uit. Dit doen wij volledig onafhankelijk waardoor u verzekerd bent van het beste advies.

3. Naar de bank

Nu gaan wij met de hypotheekverstrekker aan de slag om ervoor te zorgen dat uw droom werkelijkheid wordt.

4. Afsluiting

We sluiten de werkzaamheden netjes af en wensen u veel plezier met uw woning in Amsterdam.

Ten alle tijden bereikbaar

Nadat uw droom werkelijkheid is geworden staan wij altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt bij ons terecht voor: hypotheken, vastgoedfinanciering, verzekeringen, kredieten, autolease, crowdfunding en zakelijke financieringen.

Let op!

Wij proberen de beste hypotheek voor u te vinden en zullen u diverse voorstellen bieden. Wel krijgt u buiten de advies en bemiddelingskosten voor de hypotheek te maken met andere kosten.

  • Taxatiekosten ca € 700

  • Notariskosten ca € 950

Contact opnemen

Schade melden

Direct schade melden > 

Afspraak maken
Contact opnemen

Vragen of opmerkingen? Wij staan dagelijks voor u klaar. Stuur ons een mail of bel ons.

Bekijk contactinformatie > 

Onze reviews op Advieskeuze.nl

5/5
"Wij waren op zoek naar onze eerste koopwoning. Zonder Dhr. Joël Plet was dit ons echt niet gelukt. Vanaf het eerste gesprek voelde het goed aan. Al onze vragen (en dat waren er een paar) werden snel en vakkundig beantwoord. Wij hadden wat obstakels maar Joël heeft het allemaal geregeld en binnen no time was de financiering binnen! Wij willen hem dan ook van harte aanbevelen!"
Tanisha en Gafiër | Hypotheek
5/5
"Ik ben echt tevreden over hoe ik ben geholpen. Joel heeft de tijd genomen om alles goed uit te leggen. Hij wist ook al mijn vragen te beantwoorden. Hij is goed bereikbaar, daardoor liep de communicatie goed. Hij is ook heel erg geduldig, terwijl ik het even niet meer zag zitten, wist hij mij toch te motiveren dat het zou lukken! Ik ben echt blij dat ik mede dankzij Joel mijn eerste huis heb kunnen kopen."
Claudia | Hypotheek
5/5
"Ik ben enorm blij met de verdiensten van Joël. Van kennismaking tot afhandeling heeft hij in elke fase goed geïnformeerd, begeleid en ondersteunt. Extra waardevol dat hij de tijd neemt om alles in begrijpelijke taal uit te leggen omdat sommige hypotheekzaken vrij complex zijn. Ik raad Joël met een dikke 10 aan, voor ieder die opzoek is naar een topadviseur van hoogstaande kwaliteiten!"
Meredith | Hypotheek