Dé hypotheekadviseur voor alle soorten hypotheken

Home       >       Diensten      >        Hypotheken 

Waarom een hypotheekadviseur?

Het kopen van een woning en het afsluiten van een hypotheek is een van de grootste financiële beslissingen in uw leven. U moet een hypotheek afsluiten en wilt zeker zijn van de keuze die u maakt. U kiest immers voor een hypotheek voor een lange periode. Er zijn veel dingen die invloed kunnen hebben op uw hypotheek zoals werkloosheid, studieschuld of een erfenis. Deskundige ondersteuning is daarom noodzakelijk. Een hypotheekadviseur regelt niet alleen de hypotheek maar bekijkt welke het beste aansluit op uw situatie en wensen.

Kortom uw hypotheekadviseur:
1. Helpt u bij het nemen van belangrijke beslissingen
2. Kijkt verder dan alleen de rente
3. Neemt het papierwerk uit handen
4. Staat altijd klaar voor tussentijds advies

Welke soorten hypotheken zijn er?

Er zijn vele soorten hypotheken, JMJ Advies is ervaren met alle soorten hypotheken en kan u goed informeren en adviseren. Onderstaand treft u de meest voorkomende hypotheken. 

Groen- en verduurzaamhypotheek
Koopt u een milieuvriendelijke en duurzame nieuwbouwwoning? Gaat u voor een energiezuiniger huis, maar wilt of kunt u de energiebesparende maatregelen niet met eigen geld betalen? De groen- en verduurzaamhypotheek is speciaal voor dit soort doeleinden.

Annuïteitenhypotheek
Een annuïteitenhypotheek is een hypotheek waarbij de maandelijkse som van rente plus aflossing gelijk blijft, gedurende de rentevaste periode. Op de einddatum is de gehele hypotheek afgelost.

Lineaire hypotheek
Een lineaire hypotheek is een hypotheek waarbij u gedurende de looptijd elke maand hetzelfde bedrag aflost. U lost uw lineaire hypotheek dus gelijkmatig af. Het bedrag dat u aflost, hangt af van de hoogte van de hoofdsom en de looptijd van de hypotheek.

Aflossingsvrije hypotheek
Bij een aflossingsvrije hypotheek bent u gedurende de looptijd niet verplicht om af te lossen. Op de einddatum lost u in één keer de hele lening af. Tijdens de looptijd betaalt u alleen rente over de hypotheekschuld.

Wij vergelijken meer dan 30 hypotheekaanbieders voor u zodat u altijd verzekerd bent van de beste hypotheek tegen de juiste prijs en voorwaarden. Volledig onafhankelijk advies! 

Onze aanbieders

Het stappenplan

1. Vrijblijvende kennismaking

In deze fase luisteren wij graag naar uw wensen en doelen. Wij invantariseren uw situatie en gaan daarna bij akkoord aan de slag.

Verzekering adviseur

2. Zoektocht en rekenwerk

In deze fase onderzoeken wij uw mogelijkheden, maken wij de berekeningen en brengen het advies uit. Dit doen wij volledig onafhankelijk waardoor u verzekerd bent van het beste advies.

Verzekering adviseur

Let op

Wij proberen de beste hypotheek voor u te vinden en zullen u diverse voorstellen bieden. Wel krijgt u buiten de advies en bemiddelingskosten voor de hypotheek te maken met andere kosten.

  • Taxatiekosten ca € 500

  • Notariskosten ca € 950

     

3. Naar de bank

Nu gaan wij met de bank aan de slag om ervoor te zorgen dat uw droom werkelijkheid wordt.

4. Afsluiting

We sluiten de werkzaamheden netjes af en wensen u veel plezier met het realiseren van uw droom.

Ten alle tijden bereikbaar

Nadat uw droom werkelijkheid is geworden staan wij altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt bij ons terecht voor: Hypotheken, Vastgoedfinanciering, Verzekeringen, Kredieten, Autolease, Crowdfunding en zakelijke financieringen.

Contact opnemen

Schade melden

Direct schade melden > 

Afspraak maken

Contact opnemen

Vragen of opmerkingen? Wij staan dagelijks voor u klaar. Stuur ons een mail of bel ons. 

 

Bekijk contactinformatie >